OMR Group na Car Experience sajmu automobile u West-u 65

Kompanije u sastavu OMR Group bile su deo neobičnog sajma automobila tokom juna meseca – Car Experience, u organizaciji Ringier Srbija. Sajam se fizički održao u shopping moll-u West 65, ali se i paralelno održavao online, na portalima i platformama u sastavu Ringiera.

OMR Luxury Store, smešten u samom Westu 65, bio je svojevrstan domaćin otvaranja, predstavljajući luksuzne Jaguar Land Rover modele, ali i ekskluzivne modele drugih brendova – Ferarri, Porche, Mercedes i druge, kao eksluzivna plovila iz ponude Azimut Beneti Grupe. British Motors, kao generalni uvoznik Jaguar Land Rover modela za tržište Srbije i Crne Gore, ponudu u OMR Luxury Stor-a zaokružuje i novim, najekskluzivnijim JLR modelima SV linije.

Globos osiguranje je na sajmu predstavilo svoje kasko osiguranje, kao i uslugu Pomoć na putu. Svi ljubitelji automobile i motora mogli su da dobiju sve informacije i najbolju ponudu na jednom mestu.

Naša kompanija, Fleet Management Team, na Car Experience-u predstavila je svoju E-drive aplikaciju i kompletnu uslugu za vlasnike električnih i hibridnih vozila. Na ovaj način, pored poslovnih ciljeva, OMR Group usmerila je pažnju javnosti i na zaštitu životne sredine i e-mobility, koji razvija kroz OMR AUTOMOTIVE gupaciju kompanija u sastavu.

Članice OMR Group bile su predstavljene i nizom tekstova o svojim ponudama na Car Experience platformi, ali i na Blic portalu, gde su potencijalni kupci i ljubitelji luksuza mogli da dobiju dodatne informacije.