20 GODINA ISKUSTVA U SFERI MOBILNOSTI

OMR GROUP JE SISTEM KOMPANIJA KOJI VEĆ DVE DECENIJE USPEŠNO POSLUJE NA TRŽIŠTU SRBIJE, REGIONA
I GRADI STATUS REGIONALNOG LIDERA U SFERI MOBILNOSTI.

Kompanije članice OMR Grupe, aktivne u oblastima automotiva, osiguranja i finansija, lizinga, nekretnina i luxury proizvoda i usluga, posvećene su kontinuiranom razvoju preduzetništva i implementaciji novih načina poslovanja, kako bi svojim klijentima i partnerima pružile oslonac, kvalitetne proizvode, premium uslugu i strateško partnerstvo.

POKRET. Posmatranje, analiza, menjanje i prilagođavanje tržištu i potrebama klijenata su strategija na kojoj smo gradili naš uspeh tokom poslednje dve decenije. Činjenica da je veći deo poslovanja OMR grupe vezan za automotiv industriju, čini proces kretanja još važnijim. Danas OMR Group ima preko 15.000 klijenata sa kojima svakodnevno rastemo i razvijamo se.

STABILNOST. Tokom dve decenije, OMR tim se širio, usavršavao i kontinuirano edukovao u svim oblastima u kojima poslujemo, kako bi klijentima pružio stručnu pomoć i efikasna i elegantna rešenja. Naše poslovanje počiva na stabilnim temeljima koje smo gradili dugi niz godina, a upravo je izgradnji i novoj viziji stanovanja posvećen važan deo našeg poslovanja.

POVERENJE. Od malog porodičnog biznisa osnovanog 2002. godine u Čačku, tokom godina predanog rada, stigli smo do jedne od vodećih tržišnih pozicija i stekli poverenje klijenata. Bogato iskustvo i visoki profesionalni standardi omogućili su da stvorimo poslovni sistem koji garantuje uštedu vremena i angažman naših klijenata, i obezbeđuje paket premium usluga i proizvoda, neophodnih u dinamičnom okruženju savremenog života i poslovanja.

Zaposlenih
0 +
Kompanija
0
Godina poslovanja
0