Jedinstveni koncept OMR Luxury store

U NASTAVKU OTKRIVAMO ZAŠTO JE OMR LUXURY STORE NAJBOLJI IZBOR za svakoga ko želi da iskusi izvrsnost jedinstvenog vozila i plovila.
Prostor koji odiše ekskluzivnošću

OMR Luxury Store predstavlja jedinstveni koncept u regionu koji nudi prodaju luksuznih novih i malo korišćenih vozila, jahti iz ponude Azimut Benetti grupe, i motocikala MV Agusta. U njihovom prostoru se trenutno mogu videti modeli Jaguar F- Pace SVRJaguar F-TypeLand Rover Defender V8, dva Ferrari Roma modela, kao i četiri modela MV Agusta motocikla. Ono što, takođe, izdvaja ovaj salon je jedinstveni, ekskluzivni Azimut Lounge, prostor idealan za klijente i sastanke, u kojem kupci mogu pogledati sve materijale od kojih će njihova jahta biti napravljena.

Automobili po vašem ukusu

Kada su u pitanju sofisticirana vozila, OMR Luxury Store je krajnje odredište. Kao što smo već pomenuli, ovaj Store se može pohvaliti širokim asortimanom automobila, jahti i motocikala nekih od najprestižnijih brendova u svetu; o kojem god automobilu da se radi, OMR Luxury Store ima nešto što odgovara svakom ukusu i želji.

JEDINSTVENI JAGUAR

Osamdeset godina brenda Jaguar predstavlja osamdeset godina ikoničnog dizajna, kako sam OMR Luxury Store ističe. U pitanju je brend koji je oduvek vodio računa o dizajnu i inovacijama, što možete i sami iskusiti prilikom posete Luxury Store-a, gde ćete imati priliku da pogledate Jaguar F-Pace SVR, najjači i najbrži Jaguarov SUV model, kao i Jaguar F-Type, jedinstveni kabriolet vrhunskih performansi.

NEUSTRAŠIVI LAND ROVER

Land Rover je od svog osnivanja 1947. godine ciljao ka stvaranju čvrstog i neustrašivog automobila. Ovde je reč o modelu Land Rover Defender 110 V8. Ovaj najsnažniji i najmoćniji Defender, poznat po V8 motoru, u fantastičnoj Carpathian Grey boji upotpunjuje ekskluzivnu ponudu automobila koju možete videti u OMR Luxury Store-u.

SPORTSKI GLAMUR – FERRARI

Priča o Ferrariju je priča o posvećenosti, različitosti, takmičarskom duhu i izuzetno brzim automobilima. Kako biste se bolje upoznali sa ekskluzivnošću ovih automobila, predlažemo da posetite OMR Luxury Store gde možete pogledati čak dva Ferrari Roma modela u sivoj i žutoj boji.

MV AGUSTA – JEDINSTVENI SPOJ DIZAJNA I PERFORMANSI

Brzina, snaga, avangardna tehnologija i beskompromisno inženjersko savršenstvo, udruženi sa zavodljivim, očaravajućim dizajnom, čine svaki MV Agusta motor pravim remek-delom motociklističke umetnosti. Sve što vas deli od ovog iskustva je poseta Luxury Store-u, gde možete uživo videti čak četiri modela ovih motora.

NEZABORAVNO ISKUSTVO PLOVIDBE UZ AZIMUT JAHTE

Ukoliko ste strastveni ljubitelj vode, ono što vam je potrebno je moćna jahta koja će upotpuniti vaš jedinstveni način života. Upravo to vam mogu pružiti Azimut jahte i brodovi italijanskog porekla, koji više od 50 godina usrećuju ljubitelje luksuzne rečne i morske plovidbe.

Jedinstveno mesto koje spaja TRI GRANE LUKSUZA

Kada su u pitanju sofisticirana vozila, motocikli i plovila, OMR Luxury Store je ime koje odjekuje raskošem, ekskluzivnošću i besprekornim kvalitetom. Ovaj salon luksuznih automobila, jahti i motocikala opslužuje jedinstvenu klijentelu, nudeći joj iskustvo svetske klase. 

Njihova posvećenost kvalitetu i izvrsnosti je očigledna u svakom aspektu poslovanja, što se ogleda u čitavom timu strastvenih ljudi koji pružaju iskustva svetske klase svojim klijentima iz čitavog regiona. Pored prodaje lizinga, OMR Luxury Store nudi i mogućnost popravke i održavanja vozila, tako da nećete morati da brinete o tome u čijim rukama se nalazi vaše dragoceno vozilo. Najbolje od svega je što će vam uštedeti vreme, jer kada odlučite da kupite vozilo, možete se u potpunosti prepustiti njihovom timu koji nudi usluge nabavke specifičnog vozila koji želite, a da se lično ne bavite traženjem modela, carinjenjem i sličnim poteškoćama koji vas dele od vašeg vozila iz snova.

LUKSUZNO VOZILO je više od prevoznog sredstva

OMR Luxury Store prepoznaje da je vaše vozilo više od prevoznog sredstva – ono je izraz vašeg životnog stila i ličnosti. Od trenutka kada uđete u njihov izložbeni prostor, bićete preneti u svet luksuza i ekskluzivnosti. Njihova vozila su više od mašina – ona su umetnička dela, dizajnirana da inspirišu i oduševljavaju.

Pa zašto se zadovoljiti nečim manjim od najboljeg? Posetite OMR Luxury Store i iskusite vrhunski luksuz i uslugu. Bilo da tražite luksuzni automobil, jahtu ili motocikl, OMR Luxury Store nudi sve što vam je potrebno da se prepustite svojoj strasti za finijim stvarima u životu.

Sve što vas deli od ovog autentičnog iskustva je jedna vožnja. OMR Luxury Store možete pronaći na adresi Omladinskih brigada 86, West 65 Mall, Novi Beograd. Više informacija saznajte na zvaničnom veb-sajtu, kao i Instagram i Facebook stranicama.


Izvor: wannabemagazine.com