Ferrari dočekao zvanice na proslavi Dana republike Italije u Beogradu

OMR Luxury Store predstavio jedan od svojih eksluzivnih modela Ferrari, prililkom tradicionalne svečanosti povodom Dana Republike Italije, održanoj u rezidenciji ambasadora Italije u Srbiji.

Proslava 2. Juna 2024. godine bila je prilika i da se prikažu brendovi ”Made in Italy”: od inženjeringa rasvete do automobilskog dizajna, od kuhinje do turizma, od umetnosti do kulture. Događaju je prisustvovalo gotovo hiljadu visokih zvanica, a gosti su bili u prilici da pogledaju izložbu fotografija „Jelena, kraljica Italije – Omaž stogodišnjici zgrade u Birčaninovoj ulici”. Izložba je upriličena zahvaljujući saradnji sa Centralnim muzejom talijanskog preporoda u Rimu, a povodom obeležavanja stogodišnjice polaganja kamena temeljca zgrade ambasade u Birčaninovoj ulici.

Veče je svojim muzičkim nastupom ulepšao hor Dečjeg kulturnog centra Beograda „Nađi svoju zvezdu” koji je uživo izveo državne himne. 

OMR Group počastvovan je  partnerstvom sa Ambasadom republike Italije u Beogradu. Ovo jedinstveno iskustvo nije samo istaklo našu posvećenost inovacijama i tehnologiji, već i podržalo našu viziju globalne povezanosti i kvalitetnih partnerstava. 

Zajedno sa ambasadom, nastavljamo da gradimo mostove između kultura i inspirišemo nove perspektive za budućnost.