Kompanije

OMR PREMIUM YACHTING

Srbija

OMR Premium Yachting je osnovana 2020. godine i od tada posluje sa predstavništvom u Beogradu, u okviru OMR Luxury Stor-a, u West 65. Svoje poslovanje, kompanija je uspešno proširila i na tržište Crne Gore. OMR Premium Yachting  je ekskluzivni predstavnik Azimut Benetti brenda za Srbiju, kao i ekskluzivni partner za tržište Slovenije. Glavno poslovanje kompanije jeste brokerstvo u prodaji novih i polovnih jahti, čamaca, gumenjaka i katamarana, sa fokusom na jadransku obalu, ali i naše domaće reke, Savu i Dunav.

Sa hrvatskom partnerskom kompanijom, OMR Premium Yachting može da se pohvali da poseduje najveću flotu prodatih brodova na jadranskoj obali. 

Visokoobrazovani i iskusni tim vodi proces kupovine od njenog samog početka, pomaže klijentu pri odabiru jahte, često na nekom od sajmova nautike u svetu. Nakon toga, tim dugogodišnjih profesionalaca vodi klijenta kroz proces odabira opreme i dekora, registracije i osiguranja broda, finansiranja, čartiranja i održavanja. Nudimo i usluge sudskih procenitelja stanja broda.

Mi smo tim visokoobrazovanih i iskusnih profesionalaca koji brine o svojoj zahtevnoj klijenteli, vodeći računa da njihovi nautički snovi, uz našu uslugu, postanu stvarnost.

Direktor

Ivana Lukić

Direktor