Kompanije

GLOBOS OSIGURANJE

Srbija

Globos nije tipična osiguravajuća kuća, već osiguravajuća porodica kojoj je stalo do njenih klijenata, njihovih porodica, njihovih biznisa, putovanja, plodova njihovih njiva i bašta. Od samog osnivanja u poslovanje Globos osiguranja je utkana ideja sigurnosti klijenata. Korak po korak se širi paleta proizvoda iz oblasti neživotnog osiguranja, a sa njom raste i porodica profesionalnih osiguravača. Kao respektabilni i pouzdan osiguravač za sve vrste neživotnog osiguranja, radimo na širenju mreže širom Srbije, kako bismo bili bliži klijentima.

Globos osiguranje je vodeća osiguravajuća kuća u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva, što je ključan parametar Narodne banke Srbije prilikom ocenjivanja pouzdanosti osiguravajućih kuća. Na ovaj način, Globos osiguranje potvrđuje ozbiljnost poslovanja i posvećenost klijentima kojima ovaj podatak pruža sigurnost u isplatu štete u situacijama kada se dogodi osigurani slučaj.

Zahvaljujući partnerskom i prijateljskom odnosu sa klijentima, od 1994. godine Globos osiguranje je najbrže rastuća osiguravajuća kuća.

Rukovodstvo

Siniša Pratljačić

Predsednik Izvršnog odbora

Branko Pavlović

Član Izvršnog odbora

Goran Ivanović

Član Izvršnog odbora