Brendovi u okviru OMR Group na BG CAR SHOW 2024. godine

Na ovogodišnjem Sajmu automobila – BG CAR SHOW, kompanije u sastavu OMR Group (Crossroad Adria, Trio Motors, Globos osiguranje i dr) imali su zapažen nastup. Tokom sajma prikazani su novi modeli – električni Fiat 600, Jeep Avenger sa benzinskim motorom, Stelvio ”Tribute Italiano”, kao i specijala edicija ”Fiat Ultimo” za modele Tipo, Panda, 500 i 500X. Naš štand posetili su poznati gosti: Milica Mandić, Miona Marković, Maše Kuprešanin, Aleksa Jovanović, Nikola Radojičić i drugi, a sve u okviru kampanje #JaSamAvenger, premijernim emitovanjem prve epizode serija – https://www.youtube.com/watch?v=4oe2JxzbUC0

Tokom sajma premijerno su predstavljeni i sledeći modeli kompanije Triomotors:

  • Subaru Crosstrek
  • Kawasaki ZX-4RR
  • Kawasaki Eliminator 500
  • Kawasaki Ninja 500 SE
  • Kawasaki Z500 SE
  • Kawasaki JetSki Ultra 310 LX
  • Kawasaki Mule Pro-DX

Pored premijerno predstavljenih modela, veliku pažnju posetilaca privukli su i Subaru Outback Field koji je bio u “Sasvim prirodno – Jovan Memedović” brendingu, velik broj Kawasaki modela koji su na tržištu već neko vreme, kao i oba D-Max pikapa budući da su u atraktivnim paketima opreme, izuzetno bogato opremljeni, a cenovno pozicionirani znatno niže u odnosu na direktne konkurente.

ISUZU i Subaru štand su privukli veliki broj posetilaca već prvog dana, kada je predstavljen novi Subaru Crosstrek pred većim brojem novinara i uz atraktivni performans, a i prisustvo Jovana Memedovića je dodatno doprinelo zanimljivosti, pa i samoj poseti štanda.

Globos osiguranje predstavilo je posebnu ponudu za kupovinu automobila tokom trajanja Sajma, što je sastavni deo i redovne ponude u okviru portfolia usluga.

Na PUMA CAR CONFERENCE 2024, održanoj 26. marta u okviru BG Car Show-a, u saradnji sa Mašinskim fakultetom u Beogradu, Miloš Petrović, član UO OMR Group, govorio je na temu ”Potencijali niskougljeničnog vodonika u implementaciji održivih rešenja u saobraćaju”. Istakao je posvećenost OMR Group i kompanija u sastavu da je budućnost automotiv industrije u održivim rešenjima, tzv. Green mobility-u, koji zadovoljava sve potrebe vozača, istovremeno štiteći životnu sredinu.

Sajam je ove godine posetilo rekordnih 112.156 posetilaca.