Kompanije

BRITISH MOTORS

Srbija

Kompanija British Motors je ekskluzivni uvoznik Jaguar i Land Rover automobila za tržište Srbije i Crne Gore sa rastućim tržišnim učešćem u premijum segmentu u obe države.

Ovlašćeni prodajno-servisni centri izgrađeni su po najvišim propisanim standardima JLR grupacije, ponosa britanske auto-industrije, i nalaze se na tri lokacije – Beograd, Čačak i Podgorica.

Širenjem mreže ovlašćenih predstavništava, kompanija British Motors učinila je usluge dostupnijim za klijente iz čitave Srbije i Crne Gore. Pored već poznatog prodajno-servisnog centra u Beogradu, otvorenog 2016. godine i centra u Podgorici (2017.), u februaru 2021. godine otvoren je objekat “British Motors Zapad” u Čačku, dok je za narednu godinu planiran “British Motors Sever” u Novom Sadu.

Svi centri garantuju sigurnost, uslugu bez čekanja, posvećenost obučenog osoblja i servisnih stručnjaka, po standardima i procedurama unificiranim u svim svetskim JLR predstavništvima. Kod nas možete da pogledate i kupite nove modele automobila, zakažete probnu vožnju, zamenite svoj stari automobil za novi ili kupite polovan iz Approved programa (vozila do pet godina starosti ili 100.000 km). Takođe, brigu o servisiranju vozila možete da prepustite profesionalnom servisnom osoblju, vrhunskim stručnjacima koji su završili sve JLR obuke propisane na globalnom nivou.

Zastupnici smo i za Bridgestone i Pirelli pneumatike, tako da uz ponudu “Hotela za gume” očekujte kompletnu uslugu.

Direktor

SanjaStojkovic

Sanja Stojković

Izvršni direktor