OMR Group / Automotiv

Kompanija British Motors je ekskluzivni uvoznik Jaguar i Land Rover automobila za tržište Srbije i Crne Gore sa rastućim tržišnim učešćem u premijum segmentu u obe države.
Ovlašćeni prodajno-servisni centri izgrađeni su po najvišim propisanim standardima JLR grupacije, ponosa britanske auto-industrije, i nalaze se na tri lokacije – Beograd, Čačak i Podgorica.
Širenjem mreže ovlašćenih predstavništava, kompanija British Motors učinila je usluge dostupnijim za klijente iz čitave Srbije i Crne Gore. Pored već poznatog prodajno-servisnog centra u Beogradu, otvorenog 2016. godine i centra u Podgorici (2017.), u februaru 2021. godine otvoren je objekat “British Motors Zapad” u Čačku, dok je za narednu godinu planiran “British Motors Sever” u Novom Sadu.
Svi centri garantuju sigurnost, uslugu bez čekanja, posvećenost obučenog osoblja i servisnih stručnjaka, po standardima i procedurama unificiranim u svim svetskim JLR predstavništvima.
Kod nas možete da pogledate i kupite nove modele automobila, zakažete probnu vožnju, zamenite svoj stari automobil za novi ili kupite polovan iz Approved programa (vozila do pet godina starosti ili 100.000 km). Takođe, brigu o servisiranju vozila možete da prepustite profesionalnom servisnom osoblju, vrhunskim stručnjacima koji su završili sve JLR obuke propisane na globalnom nivou.
Zastupnici smo i za Bridgestone i Pirelli pneumatike, tako da uz ponudu “Hotela za gume” očekujte kompletnu uslugu.
Srbija
Zrenjaninski put 11,
11000 Beograd
Ibarski put 30, 32214
Čačak
Crna Gora
Šeika Zaida 13
81 000 Podgorica, Crna Gora
British motors service Crna Gora
envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down