Kompanije

AKS FLEET SOLUTION

Srbija

AKS Fleet Solution doo je firma specijalizovana za upravljanja voznim parkom i obuhvata dugoročni zakup novih putničkih i lakih komercijalnih vozila primarno za pravna lica i preduzetnike uz pružanje kompletne usluge upravljanja voznim parkom/flotom vozila u skladu sa zahtevom i potrebama naših klijenata.

Klijentima pružamo sledeće usluge: registracija, osiguranje od autoodgovornosti, kasko osiguranje, redovno i vanredno servisiranje vozila u garantnom i po potrebi u vangarantnom roku, nabavku, skladištenje i zamenu pneumatika, upravljanje štetnim događajima, GPS praćenje vozila, sve dodatne prateće usluge na zahtev klijenta za ceo period trajanja ugovora o zakupu uz visok nivo kvaliteta usluge i profesionalnost, što korisnicima pruža priliku da se opuste u sigurnoj i udobnoj vožnji.

AKS Fleet Solution je pridruženi član Asocijacije Lizing kompanija u Srbiji i tehnički partner kompanije DEKRA koja pruža nezavisne usluge procene štete, procene stanja i procene tržišne vrednosti vozila i svih drugih predmeta zakupa sa ili bez nezavisnog mišljenja licenciranih sudskih veštaka.

Od 2018. godine, AKS Fleet Solution je partner nemačke kompanije Alphabet, jedne od tri najuspešnije kompanije u svetu koje sa bave full fleet menadžmentom i u vlasništvu je BMW grupacije.

Direktor

Ivan Vrančić

Generalni direktor kompanije AKS Fleet Solution